Michelle Visser vertelt over de thema’s en historische achtergronden in ‘Eline’, en over hoe zij onderzoek deed voor dit boek. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen, en om je boek te laten signeren.

Het verhaal speelt aan het einde van de Eerste Wereldoorlog en laat zien wat er in die roerige tijd in Nederland gebeurde. Het algemeen kiesrecht werd ingevoerd, eerst voor mannen en daarna ook voor vrouwen. De Spaanse griep maakt vele slachtoffers. En Nederland was een land vol verschillen, zoals die tussen het moderne Leiden en het traditiegetrouwe Drenthe.
Eline is een romantisch, spannend en meeslepend verhaal over een jonge vrouw die haar eigen weg gaat in een onrustige tijd. In het boek keren enkele personages uit de historische roman Véronique terug, waaronder Aletta Jacobs en Véronique zelf.


Donderdag 23 Mei bij ons in Meppel.
Inloop 19.30. De presentatie start om 20.00 uur.

Wij zullen u deze avond goed verzorgen. Bij ontvangst krijgt u van ons een goede kop koffie of thee met wat lekkers. Na afloop is er gelegenheid om elkaar verder te spreken, onder het genot van een borrelhapje en een goed glas wijn, een biertje of wat fris.

Gratis entree.


INFO
  AANMELDEN

   BOEKPRESENTATIE ELINE - Michelle Visser

   BOEKPRESENTATIE Michelle Visser

    

   Contact:

   Boekhandel Riemer Barth
   Woldstraat 5
   Meppel

   0522 252636

   ONTDEK onze winkels

   GRONINGEN
   Nieuwe Ebbingestraat 1
   050 3134041
   Meer info

   MEPPEL
   Woldstraat 5
   0522 252636
   Meer info

    AMERSFOORT
   Emiclaerhof 18
   033 456 08 04
   Meer info