WELKOM BIJ BOEKHANDEL RIEMER
MISSCHIEN WEL DE LEUKSTE BOEKHANDEL VAN NEDERLAND


Bekijk onze afdelingen
LITERATUUR THRILLERS KINDERBOEKEN KOOKBOEKEN SPELLEN REISBOEKEN CHRISTELIJKE BOEKEN GESCHIEDENIS CD's en DVD's KERSTPAKKETTEN - RELATIEGESCHENKEN

Op de luifel van zijn boekenkast schreef de eerste generatie Gerrit Riemer een tekst uit het Bijbelboek Prediker: ‘Er komt geen einde aan het maken van boeken’. En…met recht. Want nu, twee generaties en 75 jaar later, vult onze voorraad boeken drie Riemer filialen én een vernieuwde webshop. Gelukkig kun je op de site eenvoudig filteren en zullen wij zowel online als in de winkels steeds meer onze eigen aanbevolen selecties laten zien. Zodat je in het enorme aanbod toch altijd dat ene boek zult vinden waarnaar je bewust of onbewust op zoek was.

Dagelijks ontvangen onze verkopers in de winkels te Groningen, Amersfoort en Meppel  de meest uiteenlopende vragen. Vragen die wij graag beantwoorden, maar die ons ook helpen onze website voortdurend te optimaliseren. Zodat onze online omgeving, net als onze winkels, een toegankelijke plek is waar we onze kennis en expertise graag met jou delen.

Populair
kinderboeken
Theologie
Longlist Gouden Kookboek